Razvojni in inovativni projekti so naša prihodnost!

Airdoo 10 lokalni dvosmerni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote je plod domačega znanja, iznajdljivosti in kreativnega razmišljanja. Celoten razvoj prezračevalnega sistema temelji na novi zasnovi, izdelek pa odlikujejo vrhunski materiali in komponente, ki omogočajo maksimalen energetski izkoristek.

Naše glavno vodilo je bilo zagotoviti končnemu uporabniku najboljšo izkušnjo bivanja. Obenem smo želeli na vseh ravneh izboljšati že na trgu obstoječe izdelke in hkrati odpraviti njihove pomanjkljivosti in napake. Ključna in visoka vrednost inovacije je v tem, da smo kot prvi prenesli vse prednosti centralnih prezračevalnih rekuperacijskih sistemov v dimenzije, ki omogočajo lokalno vgradnjo; tako ni potrebe po večjih gradbenih posegih in dodatnih investicijah v razvode, ki jih zahteva centralni sistem. Airdoo 10 pa odlikuje še visoka zmogljivost in F7 filter, ki preprečuje tudi vdor cvetnega prahu in prašnih delcev ob nezmanjšani moči pretokov in enakomeren dvosmerni pretok zraka brez nihanja zračnega tlaka. Airdoo 10 je primeren tudi za kurišča (kaminske peči), saj ne prihaja do podtlaka, oblika, način vgradnje in možnost izbire zunanjega izgleda/maske pa mu omogočajo, da se popolnoma vklopi v prostor.

Gre torej za povsem novo generacijo rekuperacije toplote, ustvarjeno s slovenskim znanjem, kjer za sprejemljivo ceno dobite VELIKO VEČ!