Inovativni rekuperator za okna in vrata AJM

 

Podjetje Airdoo je skupaj s podjetjem AJM razvilo obokenski in obvratni rekuperator. Tako vam hkrati z menjavo oz. vgradnjo svojih oken lahko vgradijo še rekuperator Airdoo 10. Vgradnja prezračevalnega sistema z vračanjem toplote bo s tem še enostavnejša!

AJM AIRDOO - nov in inovativen sistem dvosmerne lokalne rekuperacije, primerne tako za okna, kot za vrata.

AJM AIRDOO - lokalni dvosmerni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote je vsestranska in uporabna rešitev, kadar si želimo svež zrak v prostorih, velikih do 60 kvadratnih metrov. S svojim inovativnim načinom delovanja lokalnih sistemov in s svojo izvirno obliko ter načinom vgradnje se popolnoma zlije s prostorom. Rekuperator AJM AIRDOO poganjata dva močna in trpežna motorja, ki zagotavljata dolgo življenjsko dobo sistema. Rekuperacijsko jedro je sestavljeno iz kakovostnega aluminija in zaščiteno proti vlagi in koroziji. Vsi uporabljeni materiali so antialergeni in antibakterijski.

AJM AIRDOO deluje na način velikih rekupreacijskih sistemov in poskrbi za enakomeren istočasni dovod svežega in odvod kontaminiranega zraka. To pomeni, da za razliko od drugih lokalnih prezračevalno rekuperacijskih sistemov, ne prihaja do sprememb tlaka v prostoru in tako pokrbi za kar največje udobje.

Več na https://www.ajm.si/akcije/okna/novo-inovativni-rekuperator-za-okna-in-vrata-ajm.

 

Slavik-Ptuj52_airdoo manjša