ŽIVIM LAHKOTNO!

Vedno svež zrak, brez odpiranja oken, in neprimerno boljše počutje, tako vas kot vaših gostov. Zaživite lahkotno! S prezračevalnim sistemom Airdoo!

Za dobro počutje v zaprtih prostorih je pomembno, da so bivalni prostori redno in temeljito prezračeni. V zaprtih prostorih onesnažujemo zrak z dihanjem, ki zvišuje nivo CO2, s kuhanjem, kurjavo, celo pohištvo oddaja škodljive hlape. Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni sistem vam učinkovito odvaja odpaden zrak in istočasno dovaja svež zrak z minimalno izgubo toplote. Posebnost Airdoo dvosmernega prezračevalnega sistema je torej v hkratnem odvodu umazanega in dovodu čistega zraka. Airdoo sistem je tako primeren tudi za prostore s kurišči, kjer je pomembno, da v prostoru ne prihaja do nihanja zračnega tlaka. Airdoo sistem vam omogoča, da imate v svojih bivalnih prostorih vedno svež zrak, ki je osnova za dobro počutje in zbranost pri delu ter učenju. Svež zrak je prav tako temelj zdravega in mirnega spanja.

 

ŽIVIM VARČNO!

Ne mečite denarja skozi odprto okno! Izkoristite energijo odpadnega za ogrevanje svežega zraka! 

Pri klasičnem načinu prezračevanja z odpiranjem oken, kljub upoštevanju pravil zračenja, izgubljamo ogromno energije. Lokalni dvosmerni prezračevalni sistemi Airdoo uporabljajo toplotno energijo odpadnega zraka za ogrevanje svežega. Proces izmenjave toplote med toplim, odpadnim zrakom, in hladnim, svežim zrakom, poteka v jedru toplotnega izmenjevalca. Airdoo sistem vrača na ta način del odpadne energije nazaj v prostor. Rekuperator Airdoo vam tako pomaga varčevati, saj so stroški ogrevanja nižji, vaši prostori bodo pa vedno prezračeni. Zaradi odličnih izkoristkov pridobivanja toplote iz odpadnega zraka bo tako manjši tudi vaš račun za ogrevanje.

 

ŽIVIM KAKOVOSTNO!

Brez vlage, plesni in kondenza. Airdoo sistem vam to omogoča.

Ob energetski sanaciji objekta pogosto naletimo na problem povečane vlažnosti prostorov. Do te prihaja zaradi zatesnjenosti objekta (nova okna, vrata, fasada). Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni sistem vam s kontroliranim zračenjem s stalnim dvosmernim pretokom zraka zagotavlja, da sem vam vlaga ne bo zadrževala v prostorih, ampak jo boste z umazanim zrakom odvedli. Istočasno vam Airdoo dovaja v prostor tudi svež zrak, ki ob prehodu skozi toplotni izmenjevalnik vrne del toplotne energije, ki bi jo sicer izgubili s klasičnim načinom zračenja.

 

ŽIVIM ZDRAVO!

Dobro počutje v zdravem okolju. Boljša zbranost pri delu in učenju. S sistemom Airdoo.

Lokalni dvoosmerni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote Airdoo vam zagotavlja stalno odvajanje odpadnega zraka v vaših prostorih z istočasnim dovodom svežega zraka. Zaradi načina delovanje, kjer oba zračna tokova potekata vzporedno in se ne izmenjavata, Airdoo sistem skrbi za prijetno počutje, kjer ne prihaja do nihanj v zračnem tlaku (kot npr. pri prezračevalnih sistemih z intervalnim vpihom in izpihom). Prav zaradi hkratnega vpiha in izpiha je Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni  sistem primeren tudi za prostore s kurišči (kamin, plinska peč, Zibro kamini …), kjer so potrebni pogoji za enakomerni vlek kurilne naprave. Dokazano je tudi, da povišana stopnja ogljikovega dioksida v prostorih zmanjšuje zmožnost koncentracije pri učenju in delu, povzroča glavobole in povzroča splošno slabo počutje. Z uporabo Airdoo sistema poskrbimo za neprekinjeni pritok svežega in odvod odpadnega zraka ter tako vzpostavimo dobro delovno in življenjsko okolje.

 

ŽIVIM BREZ ALERGIJ!

Pomlad brez nadležnih alergij - smrkanja, kihanja, pordelih oči ... v vašem domu, s sistemom Airdoo

Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni sistem je po želji možno opremiti z različnimi tipi filtrov;  vse do F7, ki filtrira tudi cvetni prah in pm10 delce, ki so glavni vir onesnaževanja v zimskem času. S pravilno in redno uporabo Airdoo sistema boste v svojih prostorih imeli bolj čist zrak kot s klasičnim zračenjem. Vaši simptomi na alergije bodo tako precej olajšani!