Naš lokalni dvosmerni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote Airdoo 10 omogoča tudi nadgradnjo, in sicer v t.i. pametni rekuperator.

Nadgradnja zajema mobilno in spletno aplikacijo, ki vam na enostaven in prijazen način prikaže trenutne podatke stanja vašega doma, trenutno vreme na vaši lokaciji in vremensko napoved. Tako ob avtomatskem delovanju naprave, ki samodejno uravnava delovanje glede na vlago in kvaliteto zraka v prostoru, dobite tudi vremensko postajo.

api_1

Z aplikacijo lahko napravo upravljate na daljavo – kjerkoli in kadarkoli; tako lahko svoj rekuperator kadarkoli izključite, vključite, povečate oz. zmanjšate hitrost ali ga preklopite na avtomatski način delovanja. Določite tudi svoj časovnik delovanja in si ga povsem prilagodite vašemu urniku ali pa samo preverite vlažnost in kvaliteto zraka v prostoru.

Pametni rekuperator beleži statistiko vlažnosti in temperature vašega notranjega prostora, z njim pa nadzorujete tudi stanje čistoče filtra; na njegovo zamenjavo vas bo opozoril opomnik.

In ne skrbite – ena aplikacija  omogoča kontrolo več rekuperatorjev in lokacij; tako lahko vsako posamezno enoto nastavite različno in po svojih željah … hkrati pa lahko eno enoto krmilite iz več mobilnih aparatov.

Za še bolj brezskrbno prihodnost pa vam aplikacija prikaže tudi zunanje vremenske podatke in vam poda 10-dnevno vremensko napoved.