Airdoo 10 - lokalni dvosmerni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote

 

NOVO!
V našem podjetju smo razvili module za enostavno vgradnjo sistema Airdoo 10 ob menjavi ali vgradnji oken in vrat. Vgradnja je mogoča brez dodatnega vrtanja prezračevalnih prebojev v steno. Prezračevalni sistem je skoraj neopazen. Kontaktirajte nas za več informacij.

Lastnosti

Airdoo 10 je lokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote, ki je vsestransko uporaben za prostore do 60m2. S svojim inovativnim načinom delovanja lokalnih sistemov se oblikovno zlije s prostorom ne glede na način vgradnje. 

Rekuperator Airdoo poganjata močna in trpežna motorja, ki zagotavljata dolgo življenjsko dobo sistema. Rekuperacijsko jedro je izdelano iz kvalitetnega aluminija in zaščiteno proti vlagi in koroziji. Vsi uporabljeni materiali so antialergeni in antibakterijski.

Dimenzije: 918 (š) x 288 (g) x 164 (v) mm

  

 

Kam ga vgradimo? 

Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni sistem je zaradi svoje edinstvene zasnove in delovanja možno enostavno vgraditi v zid ali v prostor v vsakem stanovanju, počitniški hiši ali poslovnem prostoru.

Rekuperator Airdoo se vgradi direktno v zunanjo steno in je popolnoma neviden. Vidna je le lična okrasna letev z odprtinama za dovod in odvod zraka na notranji strani in rešeti za zrak na zunanji steni. Okrasna letev in rešetke so oblikovane za najboljši možni izkoristek in preprečujejo mešanje svežega in odpadnega zraka. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi barvami okrasnih letev in zunanjih rešet. 

 

Zidna vgradnja

 

Airdoo rekuperator je najlažje vgraditi ob menjavi oken, kjer se sistem vgradi neposredno nad ali pod okensko polico in je tako skoraj neopazen. Naši strokovnjaki vam prezračevalni sistem vgradijo tudi neodvisno od vgradnje oken.  Poseg je enostaven in ga je možno izvesti tudi med vašim bivanjem v prostoru. 

 

Airdoo_okno - manjša

Slavik-Ptuj52_airdoo manjša

 

Stropna vgradnja

Kadar prezračevalnega sistema zaradi različnih razlogov ne želite ali ga ni mogoče vgraditi v steno, vam je na voljo tudi stropna montaža. Poseg je minimalen; Airdoo rekuperator je tudi tu skoraj neopazen in se zlije s prostorom.

 

 

Kje ga lahko vgradimo?

Airdoo lokalni dvosmerni prezračevalni sistem je primeren za zagotavljanje ugodnih iz zdravih klimatskih pogojev tako v novih pasivnih hišah kot tudi v starejših objektih in mansardah.

Airdoo rekuperator je primeren tudi za vgradnjo v počitniške objekte (vikende, apartmaje), saj kontrolirano prezračuje prostor in preprečuje nastanek plesni in neprijetnih vonjav tudi v času, ko ga ne uporabljate. To pomeni, da ne boste več puščali priprtih oken in tako potencialnim vlomilcem olajšali dela, prostor pa bo vedno preveval svež zrak.

 

 Krmiljenje

Rekuperator Airdoo 10 preprosto krmilimo s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika.

 

Vzdrževanje

Vse, kar mora storiti uporabnik je, da po potrebi zamenja filter na rekuperatorju. Interval menjave je odvisen od uporabe, tipa filtra in onesnaženosti zraka. Lokalni dvosmeni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote Airdoo je zasnovan tako, da za menjavo filtrov ne potrebujete posebnega orodja. Za tiste z alergijami pa ponujamo posebne mikro filtre, ki poskrbijo, da cvetni prah, umazanija in prašni delci ne morejo več v bivalne prostore.